måndag 13 maj 2013

Glödlampan

Dottern tycker att jag
ser ut som en glödlampa!
Hoppas det dyker upp
en snilleblixt emellanåt!
I receptionen på Hematologen idag visade det sig att dom flyttat min tid till imorgon, men glömt meddela mig. Syster Kerstin lyckades dock fixa tid hos en annan läkare, så jag slapp åka en extra vända den här veckan. Skönt!

Värdena från förra veckan såg bra ut. Allt är på väg åt rätt håll. Till och med trombocyterna som skjutit i höjden onödigt mycket har sjunkit tillbaka en aning till 388. Hoppas det fortsätter så!

Dr Hans gick igenom medicinlistan med mig igen, så vi har samma uppfattning och för att kolla att ingenting behöver ändras. Han berättade att dom planerar ett benmärgsprov efter 2 månader (tidigare har dom sagt 3). Då kan dom göra ett Chimerism-prov, d.v.s.  i benmärgen och i blodet kolla hur stor andel av cellerna som är mina (sjuka) och hur stor andel som är donatorns (friska). Det blir spännande!

Syster Kerstin tog nya prover och lade om CVKn. Så fick jag lämna alla använda Fragmin-sprutor till henne, för dom vill man ju inte precis slänga i soporna! Nästa provtagning blir på fredag.

6 kommentarer:

  1. Kan förstå liknelsen fast dom har sällan öron! Eftersom det brukar lysa där så kommer det antagligen en del snilleblixtar. Är landet en helgsyssla? Eller hemma med promenader?

    SvaraRadera
  2. Glödlampa eller ej, men skönt med ett svalt huvud nu när det ska bli hela 30 grader nästa vecka! ;) Massor med kramar! /loretto

    SvaraRadera
  3. grattis, vad skönt, allt åt rätt håll!!!

    Det finns de som betalar för att få nästan samma klippning. Obama, t ex...

    /Jane

    SvaraRadera
  4. Glödlampa tycker jag är helt ok namn,står för något ljust, fint ,upplysande ,bättre än muggen ( du vet vad det kan ge för tankar......)Sköt om dig och många kramar från Mammamuggen

    SvaraRadera