tisdag 19 november 2013

Dag +219: Face Bra

En typisk morgondos
Var och tog veckans blodprov igår. Det gick jättebra, men blir ett ordentligt blåmärke efter. Det kan jag stå ut med.

I övrigt är det väl inte bättre med biverkningarna direkt. Magen kan ha nå'n bra dag (3-4 diarréer) och sen flera sämre (8-9), och jag känner mig nästan tröttare nu än för nå'n vecka sen, men det kanske bara är att jag börjar bli otålig. Jag vill bli stark och börja jobba!!!!

Vänsterknät har värkt som f-n några nätter, och igår även på dan. Lindras med Alvedon, och i natt har det varit bra.
Face Bra

Stödstrumporna är i alla fall fortsatt underbara, dom tar i stort sett helt bort svullnaderna i fotleder och fötter. Ansiktet är dock makalöst svullet och plufsigt - grannar och vänner jag möter känner inte igen mig, och det kanske är lika bra det. Jag får försöka få tag på en så'n där Face Bra som Ally McBeals sekreterade Elaine uppfann i TV-serien - den kanske kan hjälpa!!!!!!

3 kommentarer:

  1. Ja, det går inte fort att bli av med GVHn verkar det som. Och det måste vara s-jobbigt med alla kortison. Får du minska kortisonet nu eller är den kvar på samma dos? Ändå ett friskhetstecken att du längtar efter att jobba!! En Face Bra kommer att göra succé på ICA :).
    Stor Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag minskade en halv tablett i söndags. Det är lite svårt att veta hur jag ska göra, för det går ju upp och ner med magen - ena dan bättre och sen några dar sämre. Hur gör jag då - håller kvar på nerdraget och hoppas på det bästa eller ökar upp igen och ringer in med risk att behöva öka ännu mer? Hittills har jag satsat på att hoppas på det bästa, och idag har det varit lite bättre igen, så det verkar inte ha varit helt fel i alla fall.
      Ja, jag skulle nog göra succé om jag gick ut med en face bra. Får väl sy mig en bara för att prova..... ;-)

      Radera
  2. Det underlättar nog inte igenkänningen särskilt mycket..men det ser ut som att den kunde ha en viss effekt! Du kan ju sy i nån fin färg kanske? Inte svart bara ,då kanske någon ringer polisen!
    Att försöka kommentera via mobilen är omöjligt för mej - väljer googlekonto och då får den spader och bläddrar förbi sidan jag ska logga in på med 3 bilder/sek. Störande!

    SvaraRadera