måndag 11 november 2013

Dag +211: Ingen telefonkontakt med läkaren

Båmes

Större hackspett
Efter ännu en jättehärlig helg på landet med mycket besök vid fågelmaten var jag på lokala labbet på morgonen och lämnade 4 rör blodprover. Det gick utmärkt. Skönt!

Koltrast
Ekorren var hungrig den här
helgen också
En domherre-hona gjorde en snabb
visit. Jag hann inte ta någon egen
bild, så  jag fick låna en.
Nötväcka
Ansiktet är fortfarande hopplöst svullet av kortisonet, och alla andra biverkningar är också kvar. T.ex. torrheten i munnen, som jag åtgärdar med salivstimulerande
tabletter. Men med den okontrollerade svullnaden håller inte mungiporna riktigt tätt, så
inte nog med att jag är plufsig till oigenkännlighet - jag dreglar också. Fräscht!!!!

Svartmes
Talgoxe
Efter fallet när jag svimmade på sjukhuset är ansiktet dessutom fortfarande lätt deformerat. Det är nog mest jag själv som märker det, men dels är det fortfarande ömt i framtänderna, näsan och överläppen - dels är näsan lite sned åt höger, glipan mellan framtänderna större än tidigare och överläppen tunnare än tidigare - speciellt på vänster sida. Jag har också upptäckt att jag inte kan vissla längre med den deformerade läppen. Märkligt. Det blir till att lära sig vissla igen alltså!

Doktorn skulle ringa idag ca 14.30, men ingen har hört av sig än, så dom är nog ännu mer överbelastade än jag trodde. Jag får slå en signal imorgon och kolla läget.

1 kommentar:

  1. Det som jag tycker fungerar 10 gånger bättre än sugtabletterna är den här gelen:
    http://www.apotea.se/zendium-saliva-fuktgel-75-ml

    Rekommenderad av käkkirurgen. Helt receptfri och billig på Apoteket. Kan användas åtta gånger per dag om man behöver, men inte ens jag behöver det så ofta. Värt att testa min vän :)

    SvaraRadera