onsdag 5 juni 2013

HBt håller sig

Vid provtagning idag visade HBt 85, så det verkar hålla sig någorlunda stabilt. Vi avvaktar ytterligare med transfusionen. Levervärdena fortsätter gå åt rätt håll, och det andra verkar vara under kontroll, så det blev ett rätt snabbt besök på Huddinge idag. Nästa provtagning är på tisdag.

6 kommentarer:

  1. Vi hejar på dej Anna-Karin!!
    Skönt att det går åt rätt håll! Vi håller tummarna även fortsättningsvis här från Trundön.
    Kram kära kusin!

    SvaraRadera
  2. Heja heja! Härlig läsning! Tänker på dig och skickar styrkekramar från Gärdet.

    Kram kusin B

    SvaraRadera
  3. Jag hejar också på dig! Har läst hela din blogg. Du ligger exakt 49 dagar framför mig. Jag transplanterades torsdagen den 30 maj. Fick din länk av Ann-Charlotte för att jag skulle veta lite vad jag hade framför mig, och det har känts så lugnande :) Det var skönt att få en så detaljerad beskrivning av förberedelserna och själva transplantationen. Sen kan ju tiden efteråt variera från person till person.
    Nu är jag inne på dag +10, mår riktigt dåligt och idag fick jag åka in till CAST för att få antibiotika då febern var uppe i 38,6. Annars vårdas jag hemma och det är guld värt. Jag & min syster (som är donator) har också skrivit under hela den här tiden, för att uppdatera nära och kära och för att slippa alla frågor. Om du är nyfiken så delar jag gärna med mig av min resa också. www.krigetiminkropp.blogspot.se
    Kämpa på!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad kul att du har haft glädje av min blogg! Jag har också läst flera andras och varit hjälpt av dom - det var så jag fick idén. Jag ska verkligen läsa din. Vill gärna hålla mig uppdaterad på hur det går.
      Vad bra att du får hemsjukvård! När jag transplanterades hade dom inte tillräckligt med personal, så dom erbjöd inte det. Hoppas febern ger med sig snabbt!
      Kramar!

      Radera
  4. linda mellstrand11 juni 2013 kl. 10:26

    Heja heja! Vi hoppas att vi får krama om dig/er i sommar!! :) Massa positiv energi och kramar från oss.

    SvaraRadera