lördag 19 september 2015

29 månader: Förkyld igen!

Så var det dags igen! Många har varit förkylda på jobbet senaste tiden, och nu är det min tur. Feber, halsont, snuva, hosta och lätt huvudvärk. Lyckligtvis finns det alvedon och nässprej. Och TYVÄRR kan jag inte klippa gräsmattan eller diska när jag är så här förkyld. Det enda jag kan göra är att ligga i soffan och titta på Solheim cup golf hela dagarna!   :-)

3 kommentarer:

  1. Hej Anna-Karin,
    vet inte vart tiden tar vägen. Skulle vilja ses. Närmaste veckorna är - otroligt nog - ganska chokade - men vi kan väl sikta på att ses under hösten. Kanske du har möjlighet att komma över till Golfklubben igen? Jag är ju ganska bunden med hunden. Men vi hittar en tid. I mellantiden läser jag din blogg - den är ju mycket varierande om man ska göra en reflektion. Varifrån tar du all kraft och energi?
    Kram så länge

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har också haft galet mycket att göra en tid, och det håller i sig någon vecka till. Sen lugnar det ner sig och då kanske jag kan komma ut till golfklubben på en lunch någon dag. Det vore verkligen kul att ses!!! Vi hörs om det!
      Kram

      Radera
    2. Kul att du gissade dig fram till vem som skrev :) Kom på i efterhand att jag inte skrev nåt namn. Vi hörs snart. Kram Christina

      Radera