onsdag 27 mars 2013

Nu firar vi Påsk!

Doktor Daniel ringde till slut. Det är nåt som ligger fel, fast jag lyckades inte förstå riktigt vad. Änden ligger inte helt nära kammaren i hjärtat som den ska, utan "går uppåt". Med tanke på hur den funkar borde den vara vikt tycker jag, men på honom lät det mera som att den inte går tillräckligt långt ner. Han visste inte exakt hur dom kommer att åtgärda det, för sånt görs på kirurgavdelningen, men det blir inte aktuellt att göra något förrän i nästa vecka i alla fall. Dom ska boka in en tid onsdag eller torsdag när jag ändå är där.
Nu skiter jag i det här och åker till stugan istället.

 SENARE:
Transplantationskoordinatorn Anna ringde (3 gånger innan vi var klara med allt). Hon har bokat tid för tillfixning av CVKn på tisdag, så nu ska jag vara på Huddinge alla dagar den veckan (utom Annandag Påsk). Nåja, nu blir det gjort i alla fall. Det blir precis som i torsdags med bakteriedödande kväll och morgon, och fastande. Jag laddar upp med bok och wf så ska det nog gå bra.

Glad Påsk på er alla!

3 kommentarer:

  1. Glad Påsk och tack för en trevlig födelsedagslunch. Otur med CVKn men det ordnar sig nog. Ha en riktig skön påsk med nära och kära. Stor kram Erne

    SvaraRadera
  2. En skön och avkopplande Påsk önskar jag Dig Anna-Karin och din familj. Fånga dagen och njut och låt solen värma Dig! CVKn fixar sig för Du och HS är bäst!
    Tänker På Dig!
    Stor och varm Påskkram Birgitta i "Fattiga Fruar"

    SvaraRadera
  3. Tack detsamma till er båda! Vi har det verkligen skönt i solen!

    SvaraRadera