tisdag 26 mars 2013

CVKn funkar inte!

Idag var det dags att lägga om bandaget och spola igenom CVK:n. Samtidigt skulle dom ta veckans blodprov ur den. Det gick bra att spola in saltlösning, men det gick inte att få ut något! Syster Anders fick hämta syster Elin för assistans, och sen gick dom båda och hämtade doktor Daniel som klämde och kollade. Jag fick en upplösande vätska i röret och fick sedan ligga i 45 minuter medan den verkade. Tur att jag hade en bra bok med mig och en massa wordfeudmatcher att förströ mig med! Vid det här laget hade alla gått hem, så syster Sandra fick göra ett försök. Först lyckades hon med lite pill få ut en liten skvätt blod, men sen stoppade det till igen. SUCK! Det blev till att sticka som vanligt i armvecket!

Jag fick gå ner på röntgen och ta några bilder så dom kan se vad som är fel. Dessvärre får dom inte säga något där, trots att jag fattade det som att det syntes tydligt vad det var, utan jag måste vänta tills doktor Daniel eller någon annan på R53 är tillbaka så dom får titta på utlåtandet och avgöra vad som måste göras. Dom hör väl av sig imorgon.

Inte min favoritutveckling, men det var ju bättre att dom märkte det nu än när jag ska börja med cellgifterna i slutet på nästa vecka! Episkleriten är i alla fall klart bättre, även om den inte är helt borta.

2 kommentarer:

  1. Kusinen i Sumpan26 mars 2013 kl. 22:18

    Oj, ja det var ju lite oväntat! Spännande att höra imorrn vad som kan ha hänt. Lovar att fortsätta mata wf-drag så länge...

    SvaraRadera
  2. Detta var inte vad du behövde men de fixar det. Om du behöver ett vagare motstånd i WF o du är uttråkad kanske jag överväger en utmaning.
    Kram

    SvaraRadera