fredag 11 januari 2013

Dag 5

Sista sprutorna den här omgången. Magen är rejält öm (och blå) nu, och illamåendet har blivit lite värre. Nu ska kroppen få vila från cellgifterna i tre veckor. Skönt!

Tog ett danspass för att hålla flåset uppe någorlunda. Nu ska jag bara slappa resten av kvällen!

3 kommentarer:

  1. Hej Nyckelpigan.
    Ser att du kämpar på med cellgiftbehandling.

    Idag träffade jag på en kvinna på KS i Huddinge vars man fått AML före jul. Hans MDS hade övergått till leukemi efter ett par år.
    Vi pratade om att kämpa och tro på att behandlingen kan fungera. Själva kämpandet ligger i att äta, röra på sig och hålla humöret uppe trots att det är motigt.
    Så jag säger: -Kämpa!!!
    Ps.
    Vi kanske ses på dagmottagningen nu när min man Micke har skrivits ut från avdelningen och ska hänga där några gånger per vecka.Ds

    SvaraRadera
  2. Hej,
    Vad roligt att höra ifrån dig! Jag har läst hela eran blogg för att få en uppfattning om vad jag har framför mig. Jättebra! Särskilt inspirerande var det att läsa att Micke kunde spela golf efter så kort tid! Jag ser fram emot en golfsommar baserat på det.
    Kommer ni att bo i Huddinge nu eller åker ni hem emellan?
    Jag har informationsmöte inför transplantationen på onsdag, men i övrigt behöver jag inte åka dit på 3 veckor om inget oförutsett inträffar. Sen kommer nästa omgång med cellgifter. Om ni är kvar då kanske vi ses!
    Jag håller tummarna för er och följer bloggen med spänning.
    Hälsningar
    Anna-Karin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Micke blir kvar i Stockholm minst 4 veckor. Jag kommer att åka hem några dagar. Om ingen infektion/feber dyker upp så bor vi hos min syster vilket är jätteskönt. Det har blivit många nätter på sjukhus de senaste åren.
      Lycka till med att hålla dig så alert som du bara kan. Vi hörs./Monne

      Radera