tisdag 5 februari 2013

Omgång 2 dag 2

Dom där sjukresorna är otroligt lyxiga; att bli körd från dörr till dörr i en varm, skön bil till starkt reducerat pris! MEN nå'n gång emellanåt råkar man på en chaufför som kanske borde gjort något annat. En så'n gång var det i morse. Filmarkeringarna verkade mest betraktas som dekoration (han var "all over the place" som Prins Daniel skulle ha sagt) och vindrutetorkarna var så usla så det knappt gick att se ut (möjligen finns det ett samband!). Jag spände bältet ordentligt under höftbenen och tittade ut åt sidan. Som ni märker gick allt bra!

Sprutorna hade kommit bort på vägen från Kungens Kurva - inte helt ovanligt har jag märkt. När syster J precis skulle beställa nya dök dom i alla fall upp. Jag hann med många drag på wordfeud idag!

Doktor A kom och undersökte mig rörande yrseln, och konstaterade att det inte är neuroborrelia, utan troligen spänningsrelaterat. Skönt!

5 kommentarer:

  1. Tack för att du delar med dig av det du upplever just nu. Du är så bra på att fylla ditt liv med många bra saker och din humor finns där trots att livet är så tufft.
    Många kramar från Grannen

    SvaraRadera
  2. Vore massage en bra ide för att lätta på spänningar?
    Axelson har elevbehandlingar av de mest skilda slag som är lagoma i pris och blir grundligt gjorda.
    Kramar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är en bra idé, men jag orkar inte boka in mer just nu. Hinner knappt med det som är! Men till senare är det ett jättebra tips som jag ska lägga på minnet!

      Radera
  3. Vad skönt att det inte var neuroborrelia! Lägg gärna till mig på wf, heter lacronia där, skulle vara skojj :). Kramar från oss

    SvaraRadera