onsdag 13 februari 2013

Home sweet home

Hemma igen! Doktor C kom strax efter förra inlägget. Dom vita och neutrofila har stigit till normala värden till allas förvåning 4,7 för dom senare. Han har konsulterat bakjouren på Hematologen och kommit fram till att det troligren är en vanlig förkylning som jag kan ta hand om själv. Blir det värre hör jag av mig. Ser dom nåt skumt med odlingarna hör dom av sig! Sen har jag läkarbesök på måndag, vilket känns tryggt!

Innan jag for hem kom dom ihåg att ta bort ingången i armvecket. Tur, för det gjorde inte jag.

Nu är vi hemma med tillgång till Rinexin mot förkylningen, Magnecyl mot febern (38,7 igen när jag kom hem) och Sumatriptan mot migränen. Sånt har dom tydligen inte på våra Universitetssjukhus! Jag känner redan hur huvudvärken lättar.

God natt!

2 kommentarer:

  1. Låter som att du har haft en riktigt händelserik dag måste jag säga :). Men man får känslan av att du är väldigt glad och positiv även fast du har fått en migränfärkylning! Tycker synd om dig med feber och allt, men tycker att du är duktig som kämpar på tappert! Hoppas det går över snabbt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det blev lite mer drama än jag hade tänkt mig en vanlig onsdagkväll! Migränen försvann när jag kunde ta min tablett, och febern är betydligt lägre idag, så jag hyser gott hopp om att förkylningen snabbt försvinner.
      Kram på er!

      Radera